BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 17 February 2012

Cerita 2012 =D

Hello there =) . So longggg time tak update blog kan ? Hmm , busy sikit =) . Haihhhh ! Nak cerita pasal tahun 2012 nie agak sedih sikit . Bukan agak lahh , mmg sedihh . Hmmm ! For firstly , nak cerita pasal sekolah . Homaigaddd ! Saya pindah sekolah ! Tak sekolah CP dahh . Itu sgt menyedihkan . And sekolah baru tu is SSNWP Seri Titiwangsa . Sekolah sukan . Secara jujur , saya tak suka sekolah sukan and saya tak suka bersukan ! Tp nak buat mcm mana , kehendak parents . Terpaksa rasanya . I got lots of memories at SMKCP tu . Rindu dekat kantin CP , rindu kat kelas at CP , rindu kat dataran hijau , rindu kat bilik muzik , rindu kat semuaaaa lahhhh ! Hmmm ! And of course rindu kat cikgu cikgu and kawan kawan kat sana ='( . Selalunya saya yang paling kecoh kat CP tu . Tp kali nie dah tak boleh nak buat kecoh dahhh . Rasa sunyi jee . Hmmm nak buat acanno . Haihhh ! Nak cerita panjang lebar . Nnt kita continue okayyy . Boiyeeeee ! =D