BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 26 August 2011

Love you !

  Alwayz her in my mind . setiap detik , setiap waktu , setiap saat . pasti die yg saye fikirkn . Saye rindu kn die .  beberape belas hari saye x jumpa die . Haishhh bile dpt jumpa nie . Hehehe . Pape pon . I Love U So Muchh ! Muahhh

Berat Hati .!

Nk dkt akhir tahun dah ., klau boleh saye nk mmperlambatkn akhir tahun itu . Berat hati untuk saye melepaskn kak mira keluar dri sekolah itu untuk selamanya . Hidup saye penuh dgn masalah klau xde yg beri cadangan untuk selesai kn iaitu kak mira . Hidup saye selalu lemah klau xde yg mmberi semangat iaitu kak mira . Hidup saye resah klau xde yg menenagkan iaitu kak mira . Diri saye akan rase semua itu tanpa die disisi saye . Walaupun die xde didepan mata saye ., tapi die selalu ade di ingatan dn di hati saye . Saye dah anggap die seperti kakak saye sendiri . Saye harap die x kn lupe kn saye . Saye Sayang Kak Mira . <3<3<3 .
 
 
 DIA LAH YANG TERBAIK !
I LOVE U SO MUCH SISTER <3 . MUAHHHHH!
 
                          (pretties girl)

Thursday, 25 August 2011

It's okay !

hmmm terlerai sudah sebuah jawapan . maybe bkn jodoh kot ., mybe jodoh saye ngn org lain . xpe lahh . nk  buat mcm mane . Saye pon bkn nyee brharap sgt . So my life will free right now . anybody want help me to find a boy ?? ! HAHAHAHA .

Antara Dua

New story about me .! now in my life ade dua org lelaki ciri ciri yg saye suka .. antara E and S . okay saye cerita yg E dulu okay . E nie satu skola ngn saye tua setahun dari saye . Die baik+hensem+caring+mcm mcm lahhh . Hahahaha . Sume saye nk sume ade kt die . Habis dah cerita E . Cerita S plk , die ade jgk ape saye nk  tp harapan bersama dgn die tuh dah xd . Saye dah x berharap ape ape dah kt die . So saye rase lebih baik saye berkwan jeh dgn S tuh . E tu plk saye xd lah berharap sgt nk bersama dgn die tp janji dlm hidup saye, saye akn tggu die sbb saye suka+sayang die lebih daripada kwn .!  okay that's all ! Bubbye ! <3

Wednesday, 24 August 2011

About him :D

hey guys . i wanna share one story to u all . About him . i dah terus terang kt die yg i suka die . but die kate die just nk game org jeh . i kate 'hmmm u boleh game kn org but not me please' . die kate okay . If lahh i couple dgn die i dah janji dgn die yg i akan setia & jujur dgn die . , i akan sayang die lebih dri ex- die dulu sayang die . itu janji i kt die . And maybe i akan tunai kn janji tu . just that . Bubbye . :)

Monday, 22 August 2011

Miss my lovely sis (kak mira) :(

rindu die sgt sgt .. even baru bape minggu x jumpe , tp rase mcm bertahun tahun x jmpe .Ouchhh! miss u sister . pape pon jaga diri okay . meera sentiasa doa yg terbaik untuk akak . I Luv U Sooooo Muchhhhh ! :'( .. <3 .

Encik.S

Mr.S .. i kenal die baru x baru jgk lahhhh . First time kwn ngn die rase cm biasa jeh lah kot . Tp bile dah lame lame tuh i baru perasan yg die adelah ciri ciri lelaki yg I nk . Hahahahaha . Tp maybe die dah ade org lain kot .., xpelahh kalau mcm tuh . Klau sape yg rapat ngn I , akan fhm perangai I mcm mane . If i suka dkt seseorg yg ade ciri ciri lelaki yg I suka , I dah x pndang lelaki lain coz ciri ciri I dah ade dpn mata . Susah nk cari lelaki yg I suke . Tp nie kisah hati je lahh . Sekadar berkata kata sahaja . Yg penting I anggap die 'Prince Charming' I . Jyeahhhhhhh ! <3

Monday, 1 August 2011

Terus Terang ~

Hmm .., aku dah terus terang dkt die yg aku suke die .. firstly aku mmg segan lah nk ckp coz aku perempuan , but aku kene ckp jgk kt die supaya die tawu .. n skrg die dah tawu ..tp die x ckp apa apa pon ..xkesah lahh die nk ckp apa asal kn die dah tawu ..
Kepadamu aku Terus Terang bahwa aku mmg masih syg ., demi kamu aku relakan perpisahan .
It's okay ., fine ! Thank you ! :)