BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 25 July 2012

Kebaaaboommmmm !

Hell-O Bell-O you alls ! Meerah Azmi here ! =D Ya Allah , dah lama sangat tak menjengguk blog kita nie haaaa ! Kesiannn sangat kann ! Hehehe , well ! well ! well ! Agak sedikit busy lahh kita nie , hmmm . Lagipun baru balik Kuala Terengganu nie , penat tak hilang lagi .. Hikhokk =P ! Haihh , pening kepala kitaa niee , macam macam nak fikir .. Banyak sangat problem .. Haduuyy ! Dari first sampai lahh sekarang tak habis habis dengan problem .. Macam mana pun kite kena lahh hadapi dengan semangat dan senyuman kannn ! Hahahah .. Nak buat macam mana .. Bak kata org , Redahh jerrrr ! Hahahah .. Hmm , okay lahh you alls =) See you alls later and later okay ! Hahahah , boiyeeeeee *flying kiss*


                     Sincerely ,
                                        MEERAH AZMI <3

Friday, 27 April 2012

Sudah Lama Tidak Jumpa Dia =(

                                 
       Hell-O there ! I'm here . Long time no see right ? Yeahhh . Now , nak berstory you all . Hahahah . Haaaaaaa ! Kita rindu sgt dekat org nieeeee !   


                                                               
          Haduyyy ! Bila mahu jumpa nieee .. Btw , haritu 15th April 2012 , hamekkk kauuu ! Satahun sudahh ! Heheh . InsyaAllah , nanti jumpa lahh tu =P . Hewhewhew . Imissyoubadly sis ='( . Takecare yourself okayy ! Always you in my mind <3 
                                                                                                                Iloveyouuukak <3 


                                                            SINCERE , MEERAH AZMI =)

Untuk Mencintaimu

Apa yang harus aku lakukan
Untuk membuat kau mencintaiku
Segala upaya 
Telah ku lakukan untukmu


Apa yang harus aku tunjukkan
Untuk membuat kau menyayangiku
Inilah aku
Yang memilih kau untukku


Kerrna aku mencintaimu
Dan hatiku hanya untukmu
Tak akan menyerah
Dan tak kan berhenti
Mencintaimu ..


Ku berjuang dalam hidupku
Untuk selalu memilikimu
Seumur hidupku
Setulus hatiku
Hanya untukmu ..

Friday, 17 February 2012

Cerita 2012 =D

Hello there =) . So longggg time tak update blog kan ? Hmm , busy sikit =) . Haihhhh ! Nak cerita pasal tahun 2012 nie agak sedih sikit . Bukan agak lahh , mmg sedihh . Hmmm ! For firstly , nak cerita pasal sekolah . Homaigaddd ! Saya pindah sekolah ! Tak sekolah CP dahh . Itu sgt menyedihkan . And sekolah baru tu is SSNWP Seri Titiwangsa . Sekolah sukan . Secara jujur , saya tak suka sekolah sukan and saya tak suka bersukan ! Tp nak buat mcm mana , kehendak parents . Terpaksa rasanya . I got lots of memories at SMKCP tu . Rindu dekat kantin CP , rindu kat kelas at CP , rindu kat dataran hijau , rindu kat bilik muzik , rindu kat semuaaaa lahhhh ! Hmmm ! And of course rindu kat cikgu cikgu and kawan kawan kat sana ='( . Selalunya saya yang paling kecoh kat CP tu . Tp kali nie dah tak boleh nak buat kecoh dahhh . Rasa sunyi jee . Hmmm nak buat acanno . Haihhh ! Nak cerita panjang lebar . Nnt kita continue okayyy . Boiyeeeee ! =D